Facebook Pixel

Toastmaskine

Uundværlig toastmaskine til lækre sandwiches

En toastmaskine kan hurtigt gå hen og blive din bedste ven. Den er i hvert fald uundværlig for mange unge mennesker, fordi den bare gør hele madlavningsprocessen lidt nemmere. Du kan fx smide lidt ost og skinke mellem noget brød, og så en tur i toasteren. Det er smart til de tidspunkter, hvor du ikke lige gider at stable et helt måltid på benene, men stadig vil have noget lækkert.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Toastmaskiner i mange flotte designs

Med en toastmaskine i køkkenet kan du altid lave en hurtig snack eller fuldt måltid. Du behøver i hvert fald ikke mange ingredienser til at stable noget lækkert på benene. Der er findes mange designs efterhånden, og hos Amager Isenkram kan du vælge mellem forskellige mærker som OBH, Conzept og Krups.

 

Der er de simple udgaver, som kun laver toast. Men du kan også få maskiner med udskiftelige plader, der gør, at du også kan lave belgiske vafler. Disse 2-i-1 toastmaskiner er meget praktiske at have, i stedet for også at skulle købe et vaffeljern. Der findes desuden også paninigrills, hvor du ikke behøver at bruge toastbrød for at have en god sandwich. Du kan fx købe en paninigrill fra Conzept, der med sin smarte non-stick belægning gør den nem at rengøre. Der er masser af plads til at lægge to toastbrød ved siden af hinanden eller et halvt flute med fyld.

 

Leder du efter andre husholdningsapparater, kan du tage et kig i vores brede sortiment. Vi har masser af forskellige produkter til at tilberede mad, men også til at fremstille drikkevarer.