Facebook Pixel

Flotte Toiletbørster i God Kvalitet

Vidste du at det er anbefalet at man bruger sin toiletbørste hver dag? Ikke kun for toiletkummens skyld, men også for at holde sin toiletbørste ren og fri for bakterier. En god toiletbørste er nem at holde ren, og behøver ikke kasseres lige med det samme.

18 varer

pr. side
Faldende orden

18 varer

pr. side
Faldende orden

Brug Din Toiletbørste Hver Dag og Rengør Ugentlig

Det er faktisk mere lige til at holde sin toiletbørste ren end folk lige gør det til. Mange vil anbefale dig at rengøre dem med diverse kemikalier, såsom klor, rodalon eller kogende vand, men det er faktisk nok at bruge dem i toilettet og så anvende miljøvenligt toiletrens i toiletkummen imens du bruger din toiletbørste. Bor du et sted med meget kalk i vandet, så kan det være en god idé at vælge en børste til toilettet med en kant børste, så du kan fjerne størknet kalk under porcelæn kanten på dit toilet. 

 

Et andet godt trick er at købe en toiletbørste som kan hænge på væggen, hvilket gør det nemmere når du skal vaske gulv. De fleste af toiletbørsterne til væggen har også en kant på holderen, som sørger for at selve toiletbørsten ikke er i kontakt med vandet i bunden holderen, så børsten kan hænge og tørre. 

 

Toiletbørster bliver i dag lavet i mange forskellige designs, så du har mulighed for at få en som passer til dit badeværelses stil. Hvis du har hvide fliser eller generelt et lyst badeværelse, så vil en toiletbørste i stål ofte passe super godt til.