Facebook Pixel

Tøjopbevaring

Praktisk tøjopbevaring til alt dit tøj

Tøjopbevaring er altid noget, som folk kan bruge mere af. Tøj er nemlig noget vi alle har og ofte også i overflod. Så hvad skal vi gøre ved det? Vi kan udnytte de muligheder der er for at opbevare eller holde på tøjet midlertidigt. Det drejer sig både om praktiske tøjkurve, linnedkurve, dragtposer og vakuumposer. Se de mange forskellige produkter til tøjopbevaring herunder.

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Forskellige måder at opbevare dit tøj på

For mange mennesker er det vigtigt, at kunne opbevare sit tøj ordentligt. Det kan fx være et sted at putte det hen, når det er snavset eller måske når det er vasket. Du vil derfor kunne finde et stort udvalg af tøjkurve og linnedkurve hos Amager Isenkram. De fleste tøjkurve kommer med låg og er lavet i plast. De kan rumme op til 60 liter, så du kan have en masse tøj i kurven, inden det behøver at skulle vaskes.

 

Til rent tøj kan du også finde opbevaringsmuligheder som dragtposer og vakuumposer. Du kan blandt andet få en pakke med to vakuumposer, hvor den ene måler 74 x 130 cm og den anden 50 x 86 cm. Du kan putte tøj og sengetøj i poserne og bruge en støvsuger til at hive den overskydende luft ud, så poserne og indholdet fylder meget mindre. Det gør det lettere at opbevare flere ting, som du ikke står og skal bruge lige nu. Du kan også finde kurve og kasser til andet opbevaring under menupunktet "Boligtilbehør".