Facebook Pixel

Tørrestativer

Praktiske tørrestativer til tøj

Med et tørrestativ kan du nemt tørre dit tøj på den naturlige måde. Ikke noget med at skulle anskaffe sig en tørretumbler og bruge en masse strøm på det. I stedet kan du få et stativ til både indendørs og udendørs brug. Det er op til dig at bedømme hvor stort dit stativ skal være ud fra den plads du har til rådighed. Se de mange tørrestativer herunder.

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i tørrestativer og tilbehør

Tørrestativer kommer efterhånden i mange størrelser og afskygninger. Fælles er at de gør det muligt for dig at hænge dit tøj op og lade det tørre på en naturlig måde uden hjælp af strøm. Du kan få stativer, som skal monteres fast ét sted. Det er blandt andet de velkendte paraply tørrestativer til haven, hvor du nemt kan slå det sammen når det ikke er i brug.

 

Derudover, fører vi hos Amager Isenkram også et stort udvalg af foldbare stativer. Dette gør det nemt for dig at transportere stativet ind eller ud inden du hænger tøj på. De små stativer har 5 til 9 meter tørresnor, mens udgaverne med vinger har op til 18 meter. Du kan også få et smart tårn tørrestativ, hvor der er fleksible hylder du kan sætte op alt efter hvor meget plads du skal bruge. 

 

Du vil også kunne finde ministativer med klemmer, så du kan hænge dine mere sarte tøjgenstande som undertøj op. På hjemmesiden kan du også finde klemmer og tøjsnore. Du skal bare gå tilbage til Rengøring og klikke på den relevante produktgruppe.