Facebook Pixel

Trafikalarm

Smarte trafikalarmer holder dig opdateret på vejene

En trafikalarm kan hjælpe med at holde dig opdateret på trafikken mens du er på farten. Den kan give dig meldinger om fartkontroller og trafikuheld, der er anmeldt på din rute. Alarmerne kan advare med lyd og lys, så du hurtig bliver opmærksom og kan agere på den kommende situation. Se herunder hvilke trafikalarmer du kan finde hos Amager Isenkram.

Køb en trafikalarm og undgå irriterende bøder

Med en trafikalarm kan du undgå en masse irriterende fartbøder i og med at du bliver advaret i god tid inden den anmeldte fartkontrol. Du vil også få meldinger hvis der er sket trafikuheld på strækningen, og du kan eventuelt vælge en alternativ rute for at komme uden om den mulige kødannelse.

 

Hos Amager Isenkram kan du vælge mellem to førende mærker. Der er blandt andet kommet en ny model fra Ooono, som effektivt får advaret dig om mulige fartkontroller og trafikuheld. Med Hopper trafikalarm kan du desuden holde øje med den gældende fartgrænse, samt din egen fart. Det gør det nemmere for dig at køre indenfor de tilladte hastigheder. Du kan sætte alarmerne op på instrumentbrættet via klæbende monteringssæt. Hvis nødvendigt, kan du købe genmonteringssæt her på webshoppen.

 

Den alarm du vælger, forbindes med respektive apps på din mobiltelefon og kan dermed hente præcise meldinger ned. Hvordan det hele lige virker og hvordan du skal installere de forskellige elementer, finder du i instruktionerne i pakken.