Facebook Pixel

Praktiske tragte til nem ophældning

Brug en tragt til at hælde noget ned i en lille åbning, hvor du ellers vil komme til at spilde ud over det hele. Det kan for eksempel være når du skal have salt ned i en saltbøsse eller saft ned i en patentflaske. Det er super praktisk fordi man vil nødig have at noget går til spilde. Se udvalget herunder.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Tragt mini 3 cm plast klar
  Tragt mini 3 cm plast klar
  9,95 kr
 2. Tragt 14 cm plast hvid
  Tragt 14 cm plast hvid
  29,95 kr
 3. Tragt 12 cm plast hvid
  Tragt 12 cm plast hvid
  24,95 kr
 4. Tragt 10 cm hvid plast
  Tragt 10 cm hvid plast
  19,95 kr
 5. Day - Tragt foldbar rød plast Tilbud
  Day - Tragt foldbar rød plast
  Vores Pris 39,95 kr Vejl. Pris 69,95 kr

7 varer

pr. side
Faldende orden

Store og små tragte til brug i køkkenet

En tragt i køkkenet er en alletiders idé. Særligt fordi de er en stor hjælp når du ikke vil spilde ud over det hele. Den smalle ende kan du sætte ned i en flaske eller over en meget lille beholder, og tragten vil derefter guide indholdet ned i den ønskede beholder.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde tragter i flere designs. Du kan få det samme design i flere forskellige størrelser, for eksempel en hvid udgave på 10, 12 og 14 cm. Derudover kan du også få denne flotte tragt i rustfrit stål fra Funktion, hvor der sidder en aftagelig rist som kan si de værste klumper fra eventuelle saft blandinger.

 

Vil du gerne i gang med den helt store saftproduktion derhjemme, kan du også være interesseret i saftstativer og saftposer. De sørger for at dræne saften fra bærerne, helt uden problemer. Du kan finde de smarte hjælpemidler under Køkkenredskaber, og så skulle du gerne være klar til at lave din egen saft.