Facebook Pixel

Udstikkere

Metal udstikkere til småkager

Med udstikkere kan du forme dine småkager efter en ønsket form. Det er en hurtig måde at lave en masse småkager, der får et ensformigt udseende. Det er virkelig nemt, og du kan sagtens få dine børn til at hjælpe med at udstikke småkagerne. På den måde er i sammen om hyggen. Se de forskellige former for udstikkere i sortimentet herunder.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Conzept - Kageudstikkere jul 8-pak Tilbud
  Conzept - Kageudstikkere jul 8-pak
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 2. Kageudstikker hjerte 20 cm Tilbud
  Kageudstikker hjerte 20 cm
  Vores Pris 19,95 kr Vejl. Pris 29,95 kr
 3. Kageudstikkersæt med 11 dele Tilbud
  Kageudstikkersæt med 11 dele
  Vores Pris 39,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr

3 varer

pr. side
Faldende orden

Udstikkere i sjove designs

Udstikkerne bestemmer formen på småkagerne når du først har rullet dejen ud. De kan komme i simple mønstre som hjerter, men også dække temaer som jul. For julen er nok den højtid hvor flest småkager bliver bagt. Det hører sig derfor hjemme for at kunne lave brunkager og andet i de velkendte former som grantræer, engle og stjerner.

 

Hos Amager Isenkram kan du købe udstikkere i mange velkendte former. Hvis du køber udstikker sættet fra Conzept, får du hele 8 forskellige designs. Der er blandt andet et rensdyr, en snemand, en klokke og andre der minder om jul. Du kan også finde nogle ultra børnevenlige udgaver, hvor udstikkerne er udstyret med håndtag så børnene nemmer kan trykke formene ned i dejen. Der er mange udgaver, så det er op til dig at vælge de designs og udgaver som fungerer bedst for dig.

 

Når du skal bage dine småkager, skal du sørge for ikke at mangle bageark. Uden bageark på bagepladerne kan du risikere at småkagerne sidder fast. Vi fører forskellige typer af bageark, tag et kig under bageartikler.