Facebook Pixel

Ukrudtsbekæmpelse

Effektiv ukrudtsbekæmpelse

Ukrudtsbekæmpelse kan være mange ting, men det skal klares en gang imellem. På den måde kan du have en pæn og vækstende have. Du kan bruge mange forskellige redskaber, der kan rive ukrudtet op ved roden. Eller bruge langt mere drastiske metoder. Se de forskellige redskaber til ukrudtsbekæmpelse, som vi fører, herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tilbehør til ukrudtsbekæmpelse

Ukrudt er ikke godt at have. For det første ser det ikke særlig pænt ud, især hvis det når at tage overhånd. For det andet så tager ukrudt en del af vand og næring fra andre planter, som du gerne vil have til at gro og blomstre. Så det er bare på med handskerne og i gang med at rydde ud i ukrudtet.

 

Udover de almindelige haveredskaber, som for eksempel en rive eller mælkebøttejern, kan du overveje at brænde ukrudtet af. Især hvis der er tale om ukrudt på fliser. Hos Amager Isenkram har vi blandt andet tilbehør til en ukrudtsbrænder. Det kan være en gasdåse fra Providus. Den skulle gerne kunne holde din gasbrænder kørende i lidt tid. Du vil her på webshoppen også finde en masse andet til haven, som kan gøre den pæn og nydelig, så du har lyst til at bruge mere tid udendørs.