Facebook Pixel

Urtepotter

Urtepotter og skjulere til blomster der skal stå på bordet

Med en urtepot kan du gemme grimme plastikbøtter væk når du køber nye blomster. Du kan vælge en urtepot der passer ind sammen med resten af din indretning, om det er stilen eller farven betyder ikke så meget. En flot urtepot kan du også have stående på bordet når du får gæster. De kan eksempelvis have taget en potteplante med, som du straks vil vise frem.

31 varer

pr. side
Faldende orden

31 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i urtepotter og underskåle

Du kan også købe urtepotter når du selv vil plante noget. Det er nemt hvis du har lidt grønne fingre. Ellers kan du også, som de fleste, købe færdige planter og putte dem ned i en pæn skjuler. Der findes en masse smukke urtepotteskjulere, der både i farve og mønstre kan passe ind i enhver bolig.

 

Af de urtepotter, som vi fører, er vi især vilde med nogle dekorative modeller fra Dacore. Du kan få dem i stor version med en højde på 14 cm og en lille udgave på 12 cm. De kommer i to retro farver: blå og grøn, og har bladlignende mønstre op langs siden. Der er desuden en masse andre mere simple udgaver, som også sagtens kunne passe ind i din indretning.

 

Skal du have urtepotterne op på bordet, kan det være at du vil have en dug på bordet inden. Du kan under Borddækning finde duge og meget andet til bordet, så det ser godt ud når ud får gæster.