Facebook Pixel

Vaffeljern

Sæt vaffeljernet på overarbejde i weekenderne

Brug et vaffeljern til at kreere lækre vafler. Når det går hen og bliver weekend, har vi pludselig meget mere tid til at nyde hinandens nærvær. En stak vafler kan derfor nemt være et stort hit for at hygge lidt ekstra om måltidet. Og så smager det dejligt med det tilbehør du nu vælger at servere sammen med.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte enkelte og dobbelte vaffeljern

Elsker du vafler? Hvis ja, er et vaffeljern den bedste investering du kan gøre dig til dit køkken. Med sådan en i skabet, kan du nemt lave vafler når du har lyst. Du kan selv bestemme om det er nødvendigt at kunne lave en eller to ad gangen. Du kan nemlig få enkelte eller dobbelte vaffeljern.

 

De vaffeljern, som du kan købe hos Amager Isenkram, kan du lave de flotte hjerteformede vafler. Du kan hurtigt få lavet vafler med en dobbelt vaffeljern fra Royal Series, hvor en indikatorlampe viser hvornår apparatet er klar til brug. Den har non-stick belægning, så du skal ikke bekymre dig for at vaflerne sidder fast når de er færdige. Hvis i ikke er så mange til at nyde vaflerne, kan det være at det er nok med en enkelt maskine.

 

Vil du gerne kombinere dit vaffeljern med andre funktioner, kan du for eksempel vælge en 2-i-1 toastmaskine eller Tefal Snack Collection med tilhørende plader. Du kan finde disse og andre produkter under Husholdningsapparater.