Facebook Pixel

Væglamper

Væglamper giver dig lidt ekstra lys

Væglamper giver dig uundværligt lys i dit hjem og bidrager samtidig med funktionel pynt på væggen. Brug en af vores mange væglamper som sengelampe eller læselampe på væggen over din yndlings lænestol, hvor du læser, strikker, hækler eller noget helt fjerde der kræver ordentligt lys. Se også vores store udvalg af lamper, der giver dig det helt rigtige lys til dit hjem.

Væglamper giver dig lys hvor du har brug for det

Hos Amager Isenkram finder du et stort udvalg af væglamper, der både bidrager med flotte indretningsdetaljer og funktionelt lys.

 

Der kan være mange årsager til at anskaffe sig en eller flere væglamper. De gør sig fx godt som en sengelampe, der giver dig lys ved siden af sengen. Du kan enten vælge om du kun ønsker en enkelt lampe eller om du ønsker en på hver side af sengen. Valget afhænger helt af din indretning og dit behov for lys. Når du vælger lamper til soveværelse, kan du med fordel vælge nogen hvor lyset kan justeres og vinkles.

 

Heldigvis finder du et stort udvalg af væglamper, der er lette at justere så du kan dirigere lyset hen hvor du har brug for det. Find bl.a. en Nordlux væglampe, hvor mange af modellerne tillader at vinkle lyset efter dit behov.

 

Du kan med fordel også placere en væglampe over din yndlings lænestol eller ved sofaen, der hvor du godt kan lide at nyde at læse en bog. Det er også oplagt at lade en væglampe give lidt ekstra lys, hvis du strikker, hækler eller kan lide at lave andre kreative ting, der kræver godt lys.

 

 

Sådan indretter du med væglamper

Hvis du har et aflangt rum, kan du med fordel vælge en lampe til væg frem for en gulvlampe, der vil synes at fylde mere i rummet. Væglamper fylder oftest ikke ligeså meget som mange andre typer lamper, men giver stadig en stor mængde tiltrængt lys. Det kan fx være en god idé at have væglamper placeret i den ene side af rummet, hvis der er tale om en gang.

 

Vær opmærksom på ikke at hænge væglamper i hovedhøjde. Dette vil være generende, da man har større mulighed for at gå ind i lamperne. Placer derfor hellere en lampe til væg over hovedhøjde, så du og dine gæster undgår unødige skader. En højt placeret væglampe giver desuden også en illusion af at rummet synes større, da loftshøjden udnyttes.

 

Hvis du har et lille rum, kan du med fordel også indrette det med en væglampe. Lyset fra lampen vil være med til at få det lille rum til at synes større og mere rummeligt.

 

En sengelampe gør det ikke kun muligt at læse i sengen om aftenen. Den gør det også lettere, når du skal i seng. Efter at have slukket den store loftlampe, vil rummet blive helt mørkt og det kan være svært at finde hen til sengen. Brug derfor en sengelampe til at give en smule lys og find hen til sengen, uden at støde tæerne. En læselampe til vægge er også god at have i stuen, hvor du ikke har brug for kraftigt lys hele tiden.

 

 

Elegante væglamper i flotte designs

Kan du heller ikke få nok af lamper? Der findes flere forskellige slags og de har hver især deres individuelle hovedformål. Med væglamper kan du udvælge særlige områder som du gerne vil have lyst op, så du bedre kan se. Det kan være ved siden af sengen så du kan læse i en god bog inden du skal sove, det kan være over en lænestol hvor du nyder at strikke, hækle eller noget tredje kreativt. Det kan også bare være, at du ikke har særlig meget gulvplads så bord- og gulvlamper er udelukket i din indretning.

 

Hos Amager Isenkram har vi mange flotte væglamper i flere farver, så uanset om du leder efter en hvid, grå eller sort væglampe, så finder du den her. Langt de fleste modeller tillader at man kan dreje på lampen, så lyset dirigeres til et mere præcist område. For eksempel kan man med Nordlux’s Explore få en fleksibel lampe, der kan bøje og dreje halsen ligesom man har lyst. Væglamperne kommer i klassiske farver som sort, hvid og grå, mens enkelte modeller fra Nordlux også kommer i sarte farver som lyseblå og lysegrøn. Du kan derfor nemt vælge en lampe som passer ind i netop dit hjem og gøre lampen til en del af din indretning.