Facebook Pixel

Væglamper

Væglamper til at give lidt ekstra lys

Har du i særlige situationer svært ved at få det rigtige lys som ikke generer andre omkring dig alt for meget, så skal du investere i en væglampe. Det kan for eksempel være at du vil læse lidt, men resten af lyset i rummet er alt for svagt. Det gode ved væglamper er, at du monterer lampen på væggen over det område hvor du mangler ekstra lys.

16 varer

pr. side
Faldende orden

16 varer

pr. side
Faldende orden

Elegante væglamper i flotte designs

Kan du heller ikke få nok af lamper? Der findes flere forskellige slags og de har hver især deres individuelle hovedformål. Med væglamper kan udvælge særlige områder som du gerne vil have lyst op så du kan se tydeligere. Det kan være ved siden af sengen så du kan læse i en god bog inden du skal sove. Det kan være over en lænestol hvor du nyder at strikke, hækle eller noget tredje kreativt. Og det kan også bare være at du ikke har særlig meget gulvplads så bord- og gulvlamper er udelukket.

 

Hos Amager Isenkram har vi mange flotte væglamper. Langt de fleste modeller tillader at man kan dreje på lampen så lyset dirigeres til et mere præcist område. For eksempel kan man med Norlux’s Explore flex bøje og dreje halsen lige som man har lyst. Væglamperne kommer i klassiske farver som sort, hvid og grå, mens enkelte modeller fra Norlux også kommer i sarte farver som lyseblå og lysegrøn. Du kan derfor nemt vælge en lampe som passer ind i netop dit hjem. og gøre lampen til en del af din indretning.