Facebook Pixel

Vægure

Vægure i analoge designs

Kniber det lidt i hjemmet med at holde øje med tiden? Hos Amager Isenkram kan du finde vægure i forskellige analoge designs. De fleste er lavet i et simpelt design med traditionelle visere. Måske er du til sekundviser, måske er det ligegyldigt. Nogle ure har tal, andre har ikke. Hvad farve skal urskiven have? Og hvad med rammen? Som du kan fornemme, så er der mange variationer. Det er heldigvis helt op til dig selv, hvilket ur du bedst kan lide.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Simpelt eller smart vægur

Hos Amager Isenkram finder du vægure til gode priser. Vi har blandt andet en model fra Commodoor, som passer i indretningen i de fleste hjem. Modellen findes både i en hvid og en sort udgave, og den er 25 cm i diameter. Alle urene bruger batterier, så du er ikke afhængig af noget når du skal vælge en placering. Sæt væguret i køkkenet, i stuen eller i soveværelset, og hold altid øje med tiden.

 

Og nu behøver du heller ikke stille uret længere med et radiostyret vægur fra Conzept. Uret sørger selv for at stille sig når vi rammer enten sommer- eller vintertid. Se, det er smart! Du kan få væguret med en hvid urskive og enten en sølv eller sort ramme. Så du styrer selv hvilken passer bedst ind i din indretning.