Facebook Pixel

Vakuumpakker

Praktisk vakuumpakker til sous vide og forsegling af mad

Du skal bruge en vakuumpakker, hvis du bl.a. vil lave mad sous vide. Du kan også vakuumpakke mad, som du gerne vil holde frisk i længere tid. Maskinen er nemlig lavet til at suge luften ud af de vakuumposer, som man putter maden ned i. Når luften er ude, bliver posen forseglet, så der ikke kommer luft ind igen før du bryder emballagen.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Vakuumpakker og vakuumposer

Med en vakuumpakker og dertilhørende poser kan du nemt klargøre mad, som skal laves sous vide. Sous vide kræver, at maden er godt forseglet i en pose, så saft og kraft forbliver i kødet indtil den ønskede temperatur er nået. Men det behøver ikke kun være til sous vide, at du bruger en vakuumpakker. Du kan også bare have et ønske om at forlænge holdbarheden på mange af dine madvarer, som risikerer at blive dårlige, jo længere tid de er i kontakt med luft.

 

Hos Amager Isenkram kan du få vakuumpakkere i forskellige prisklasser. Der er den simple vakuumpakker fra OBH, der nænsomt trækker luften ud af poserne. Du kan også få den dyre og professionel version, der kan køre op til 100 forseglinger uden pause. Det egner sig godt i professionelle køkkener eller hvis du har virkelig meget at vakuumpakke. Dertil kan du finde en masse vakuumposer i forskellige størrelser.

 

Vil du gerne i gang med sous vide, kan du finde både en sous vide gryde og en sous vide stav her i webshoppen. Du kan kigge lidt på forskellene mellem de to redskaber inden du beslutter dig. Find dem under menupunktet "Husholdningsapparater".