Facebook Pixel

Vandforstøvere

Simple vandforstøvere til husholdningen

Med en vandforstøver kan du gøre mange praktiske ting i relation til din husholdning. Du kan blandt andet vande blomster og gøre rent. Du kan for eksempel blande rengøringsmiddel og vand sprøjte på overflader. De kommer i mange forskellige størrelser og designs, det er op til dig hvordan din forstøver skal se ud.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Hvorfor købe en vandforstøver?

En vandforstøver er en praktisk ting at have derhjemme. Du kan bruge den til mange ting, særligt pleje af planter. Med en smart dyse kan du nemlig sprøjte vand i enten en enkelt stråle eller forstøvet til mange små stråler. En forstøver er god til at fugte bladene lidt hvis de nu skal friskes lidt op. Du kan også blande din egen rengøringsblanding i beholderen, så kan du nemmere sprøjte det ud og tørre op bagefter.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde flere forskellige størrelser. Du kan få ned fra 0,3 til 1 liter. Vi har også en forstøver fra Plast1, der kan rumme 0,6 liter. Modellen er udformet i et smalt design, så det ikke fylder særlig meget i skabet når den ikke er i brug. Den har justerbar dyse, så den kan bruges til mange forskellige opgaver.

 

Mangler du klude til at tørre op eller gøre rent, kan du også finde det i webshoppen. Du kan finde dem under Rengøring, hvor vi også har meget andet du kan få brug for.