Facebook Pixel

Værktøjskasser

Praktisk værktøjskasse til at holde styr på dit værktøj

Kan du heller ikke altid lige finde hammeren eller et andet stykke værktøj når du skal bruge det, så skal du måske overveje at få dig en værktøjskasse. Med en smart og praktisk kasse kan du holde styr på alt dit værktøj. Du kan nemlig opbevare alt ét sted. Tag et kig på vores udvalg her og vælg størrelsen på din nye værktøjskasse. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Værktøjskasser sparer dig tid og opbevaringsplads

Du har måske prøvet at lede efter et bestemt stykke værktøj i dit hjem, men du kan ikke helt finde det blandt de steder hvor du plejer at ligge det. Med en værktøjskasse kan du spare tid på at lede ved at have det hele samlet ét sted. Du skal selvfølgelig bare huske hvor du har sat kassen. Hvis du mangler hjælp til ideér, kan den nemt stå i et skab i gangen eller under køkkenvasken.

En værktøjskasse kan ofte også spare dig plads i opbevaring. Med de praktiske opbevaringsrum kan du have tingene liggende uden tilhørende kasser. På toppen af vores kasse fra mærket Neo, kan du for eksempel have skruer og søm liggende, samt andre småting opbevaret. Mens der i det store rum er plads til alle dine håndværktøjer. Den lukkes med to smarte aluminiumsbeslag, og har derudover et holdbart håndtag så du nemt kan have den med dig. Værktøjskasserne er lavet i kraftigt plast og kan dermed holde til rigtig meget. Du kan vælge mellem to størrelser: 18 tommer og 21 tommer.