Facebook Pixel

Varmeapparater

Varmeapparater til den kolde tid

Når kulden er ved at blive for meget, kan det være nødvendigt at supplere med et varmeapparat. Hos Amager Isenkram har vi nogle forskellige løsninger til at varme hjemmet op. Varmeapparaterne er alle elektriske og kan nemt flyttes hen hvor du mest har brug for det.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Et varmeapparat kan give ekstra varme i en kort periode

Varmeblæsere er små elektriske apparater, som langsomt og roligt blæser opvarmet luft i en retning bestemt af dens udformning. De er kompakte og kan stilles på vandrette overflader som gulve og borde uden at være til fare for omgivelserne. Men stil ikke bevidst ting på eller opad varmeapparatet da den kan blive meget varm eller vælte. Nogle apparater som Bellus varmeblæser har endda som sikkerhed en funktion der gør at apparatet slukkes i tilfælde af at den skulle vælte.

 

Hvor varmeblæsere ofte er meget små og kompakte, er elektriske radiatorer omkring dobbelt så store. Men til gengæld er de mere stabile og der er mindre sandsynlighed for at de vælter ved den mindste berøring. Med en el-radiator kan du indstille apparatet på tre forskellige varmeindstillinger så rummet får den ønsket temperatur. Radiatoren fra Bellus er desuden termostatstyret så den selv slår fra hvis temperaturen bliver for høj.

 

Hvilket varmeapparat du skal gå med, kommer nok mest ned til din hensigt med brug. Skal du have kort og nogenlunde målrettet opvarmning, kan en varmeblæser være den bedste løsning. Men hvis du vil have en mere jævn temperatur i hele rummet, vil en radiator nok klare opgaven bedst. Hos Amager Isenkram finder du begge typer af varmeapparater, så kontakt os endelig hvis du stadig er i tvivl om hvilken du skal vælge.