Facebook Pixel

Flotte vaser som vil pryde dit bord

Med en vase på bordet, kan du have en flot buket blomster stående, som virkelig vil pryde dit bord. Det giver både farve og en skøn duft i hjemmet. Vaser virker samtidig som en pyntegenstand, der kan bidrage æstetisk til din boligindretning. Du kan matche de eksisterende farver eller få vasen til at skille sig ud med en helt anden farve. Der er ingen der dikterer hvordan det skal se ud, andet end dig selv.

Varer 1-32 af 65

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 65

Side
pr. side
Faldende orden

Vaser i forskellige afskygninger

Udseendet på en vase kan variere rigtig meget. De kan være runde, høje, mørke eller lyse. Det er derfor nemt at kunne finde en variant, der vil passe godt ind i din nuværende indretning. Mange kommer desuden i flere højder, så du kan have to eller mere af samme design stående ved siden af hinanden.

 

Hos Amager Isenkram kan du gå på jagt efter din næste vase - eller vaser. Vi har mange af de kendte mærker som Lyngby, Eva Trio, Kähler og mange andre, der vil kunne stå pænt på dit bord. Du kan for eksempel købe denne hvide cylinderformet vase fra Lyngby, der er 25 cm høj. Den kommer også i en 20 cm udgave, så du kan sagtens købe begge og have dem stående sammen. Udenpå har vaserne lodrette riller, der giver dem et alt andet end kedelig design.

 

Find en vase, der passer til din stil. Hvis du mangler andet til bordet, som eksempelvis en pæn dug eller fed lysestage, kan du finde det under Borddækning. Her har vi samlet en masse forskellige produkter, der vil kunne se godt ud på dit bord så du kan imponere gæster.