Facebook Pixel

Toilettaske

Praktisk toilettaske til alle dine plejeartikler

Med en toilettaske kan du opbevare alle dine plejeprodukter når du skal ud at rejse. Du kan have alt fra shampoo, tandbørste, deodorant, børste, og meget mere, i tasken. Det gør det praktisk og nemt når du skal have det hele med dig fra kufferten ud på badeværelset. Se her på siden, hvilke toilettasker du kan finde hos Amager Isenkram.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Rummelig toilettaske i mange farver

Toilettasker er lidt af en undervurderet opfindelse. Det er nemlig meget nemmere at have styr på alle dine personlig plejeartikler når du har noget at samle det i. Du kan samtidig transportere det fra din rejsetaske ud til badeværelset eller foran spejlet uden besvær.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få en rummelig toilettaske, der kommer i fire forskellige farver: blå, sort, grå og turkis. Den måler 18 x 26 cm, og den kommer med lynlåse og mange rum, så du kan holde dine ting separeret. På den måde minimerer du også at indhold fra en eventuelt utæt emballage blander sig med alt andet i tasken.

 

Udover to bærehanke, har tasken også en smart krog, der gør at du kan hænge den op på et dørhåndtag eller en knag ude på badeværelset. Dermed har du lettere adgang til alle tingene. Så hvis du ikke allerede har en, så få dig en smart toilettaske til at opbevare alle dine personlig plejeprodukter når du skal ud at rejse.