Facebook Pixel

Ventilatorer

Alt i ventilatorer

Pibler sveden frem og har varmen taget over i sommerperioden, så har du helt sikkert brug for en ventilator. Om den skal stå på gulvet eller på et bord er helt op til dig, vi har begge slags hos Amager Isenkram.

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske gulv- og bordventilatorer

Kommer der ikke nok frisk luft ind gennem vinduerne i de varme sommermåneder, kan det være nødvendigt at få hjælp fra ventilatorer. Alt efter hvor det er mest nødvendigt for dig at have den stående, kan du hos Amager Isenkram vælger mellem enten gulv- eller bordventilatorer.

 

De forskellige modeller varierer lidt i størrelse. Vores Aze gulvventilator er for eksempel 120 cm høj, men kan justeres i højden. Den har tre hastigheder og kan svinge fra side til side så luften bliver jævnt fordelt. Selve hovedet er 40 cm og den kan give masser af frisk luft i lokalet.

 

Hvis du sidder meget foran et skrivebord enten for at arbejde eller spille computer, kan en bordventilator hjælpe dig med at køle dig af. Vi har blandt andet en lille og pålidelig ventilator fra Botti, som er 23 cm i diameter. Den er simpel at bruge og har to hastigheder at vælge imellem. Du kan desuden indstille den til at vippe opad eller nedad og få den til at dreje fra side til side.

 

Gør et godt kup og vær forberedt til næste varme sommerdag.