Facebook Pixel

Viskestykker

Praktiske viskestykker til køkkenet

Viskestykker er en nødvendighed i dit køkken. Især når opvasken skal tages. Der er gode grunde til at have en eller flere viskestykker liggende. Bomuldsstoffet slider ikke på din service eller bestik så du kan sagtens bruge dem igen og igen. Desuden tørrer de også hurtigere end hvis de var lavet af tykt bomuld ligesom håndklæder. Du kan købe dine nye viskestykker her på siden.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Brug viskestykker til at tørre af

Brug viskestykker til at tørre tallerkner, glas og bestik i forbindelse med opvasken. Du kan også bruge dem til at tørre dine hænder ude i køkkenet. De er praktiske at have fordi håndklæder bare ikke gør jobbet særlig godt.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få kokkeviskestykker. Disse kommer i en pakke af tre. De er hver især 50 x 80 cm, hvilket er ret stort i forhold til almindelige viskestykker. Da de er lavet i 100% bomuld, kan du nemt smide dem i vaskemaskine ved 60 grader og derefter tørre dem i en tørretumbler.

 

Du kan på webshoppen også finde en masse andet til opvasken, som blandt andet baljer, børster og opvaskestativer. Du skal bare finde de rette produktgrupper under kategorien Rengøring.