Facebook Pixel

Whiskysten

Smarte whiskysten til at køle drinks

Brug whiskysten i whiskyen i stedet for isterninger. Det er en super smart opfindelse. Stenene kan holde på kulden i op til to timer, og du kan dermed holde din whisky kold uden at vande den ned. Der er nemlig ikke noget værre end en god whisky som er blevet fortyndet på grund af smeltet isterninger. Så er nogen du kender en whisky elsker, eller måske dig selv, er dette den perfekte gaveidé.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Whiskysten til at lave en god whisky on the rocks

Whiskysten er et perfekt alternativ til isterninger, når du vil køle drinks ned. Det kan for eksempel være en klassisk whisky on the rocks eller bare andre alkoholtyper som ikke behøver at blive blandet for at nydes. En god ide vil være at have et par sten liggende i fryseren altid. På den måde er du klar til at skifte stenene når effekten er begyndt at ophøre i dem som er i brug.

 

Hos Amager Isenkram fører vi blandt andet whiskysten fra Dacore. Disse kommer i en pose af ni sten. De er ligner lidt nogle grå sukkerknalde, men de er simpelthen lavet af granit. De afgiver ingen smag, så du skal ikke være nervøs for at lægge disse smarte sten i glasset. Du kan i hvert fald prøve om denne måde at køle din whisky på ikke give en helt anden smagsoplevelse en du har haft før.

 

Ellers skal du selvfølgelig være velkommen til at gøre som du plejer og bruge isterninger. Hvis du får gæster, kan du opbevare isterningerne i en smart og funktionel isspand, som du kan finde under Vintilbehør.